Početna O hotelu Sobe i apartman Galerija
 
Restoran Maroko Lokacija Rezervacija Kontakt
 

Hotel Art je smješten u samom srcu Sarajeva, gdje stari grad poziva posjetioce na obilazak jedinstvenog spoja europskog i orijentalnog nasljeđa. U krugu od 100 metara od hotela nalazi se poznata Begova džamija, rimokatolička katedrala, pravoslavna crkva i jevrejska sinagoga, zbog čega je Sarajevo i dobilo nadimak europski Jerusalem.

Hotel Art posluje u sklopu grupacije Hotela EUROPE te gostima Hotela Art nudimo na raspolaganje Bazen I Fittness gratis kojeg gosti uz propusnicu mogu koristiti u Hotelu EUROPE

 

Ne postoji ni jedan drugi grad kao što je Sarajevo; tu se sastaju Istok i Zapad, to je i europski i orijentalni grad, a Hotel Art se nalazi u samom srcu Sarajeva. U krugu od 100 metara je džamija, katedrala, pravoslavna crkva i jevrejska sinagoga, zbog čega je Sarajevo dobilo nadimak europski Jerusalem.

Hotel Art vjerovatno ima najbolju lokaciju od svih hotela u Sarajevu; lociran u centru starog grada; moderna građevina okružena osmanlijskom arhitekturom sa jedne, austro-ugarskom sa druge strane.

 
Member of HotelsCombined.com
Copyright © 2009 Hotel Art Sarajevo. Sva prava pridržana
Dizajn, izrada i održavanje Promotim d.o.o.Sarajevo